Säsongskort 2022
Välkomna till en ny säsong! Det Allsvenska kontraktet är säkrat och här följer information kring förnyelseperiod och  försäljning av Säsongskort 2022.

 

Förnyelseperiod Säsongskort - Sittplats

Samtliga Säsongskortsinnehavare på sittplats som inte genomförde ett totalt återköp av sitt Säsongskort under 2020 kommer få möjlighet att förnya de platser man bokade inför Säsongen 2020, i enlighet med tidigare kommunikation från föreningen.

Från och med måndagen 6 december kl. 10:00 kommer ni kunna logga in på ert konto hos AXS och förnya era Säsongskort på sittplats till 2022. Alternativt komma förbi Sportkontoret och få hjälp med er förnyelse. Era platser från 2020 kommer att hållas reserverade fram till och med 14 januari.

Mellan måndag 17 januari till och med 31 januari kommer de som köpte Säsongskort 2021, men som inte hade ett Säsongskort på sittplats 2020, få två veckor på sig att säkra sina Säsongskort på sittplats inför 2022. 

Först efter 31 januari kommer vi därmed kunna släppa upp eventuellt kvarvarande sittplatser till Säsongskortsförsäljning för allmänheten. Detta kommer vi i så fall kommunicera information kring genom våra officiella kanaler.

 

Förnya via webben

Så här gör du

1. Gå in på vår biljettsida https://varbergsbois.ebiljett.nu/ och logga in med den e-postadress som är kopplad till ditt säsongskort (som du använt vid dina tidigare köp). Har du glömt lösenordet så klicka i ”Glömt lösenord” och återställ ditt lösenord den vägen.

2. Gå in under reservationer och klicka in på din reservation för ”Säsongskort 2022”.

3. Kontrollera din reservation så att plats och kontaktuppgifter stämmer, skall något ändras vänligen kontakta oss via info@boisfc.nu innan du slutför din förnyelse.

4. Stämmer allt klickar du vidare och förnyar ditt Säsongskort, här genomför du också betalningen.

 

OBS! Det sker alltså ingen nyförsäljning av Säsongskort på sittplats från 6 december, utan endast förnyelse för de som hade Säsongskort 2020 som inte gjorde ett totalt återköp.

 

Hederskort

Ni som varit Hederskortsinnehavare mellan säsongerna 2018-2021 kommer få ett separat erbjudande, därav berörs ni inte av ovan information. Era tidigare sittplatser hålls reserverade.

 

Nyförsäljning Säsongskort - Ståplats

Nyförsäljning av Säsongskort sker inledningsvis endast på Ståplats, även detta startar måndagen 6 december 10:00. Försäljning sker genom såväl webben (http://varbergsbois.ebiljett.nu) som på Sportkontoret.

 

Leverans av Säsongskort

Samtliga Säsongskortsinnehavare tilldelas ett digitalt och ett fysiskt Säsongskort. Det digitala får ni till er e-mail efter genomfört köp (perfekt att skriva ut och ge bort i julklapp) och det fysiska kommer ni kunna hämta upp på Sportkontoret innan Allsvenskans start (Mer information kommer i början av mars).

 

Säsongskortspriser 2022

 

Sittplats

Vuxen                        2800:- kr

Pensionär                   2100:- kr

Ungdom (6-18 år)       1600:- kr

 

Ståplats

Vuxen                        1750:- kr

Pensionär                   1450:- kr

Ungdom (13-18 år)     1000:- kr

Ungdom (6-12 år)         600:- kr

 

Vid frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss genom info@boisfc.nu

 

 

 

 

 

Vid frågor maila biljett@boisfc.nu eller ring 072-308 98 11

/ Sportkontoret

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.