Bli medlem i Varberg BoIS

Därför ska du bli en av oss!

Nu har du en historisk möjlighet att bli medlem i ett allsvenskt lag. Ett lag som värnar om att alla ska känna sig välkomna och alla ska få uppleva den äkta fotbollsgemenskap som finns oavsett vem du är.

Vår vision lyder: Tillsammans är vi västkustens främsta fotbollsklubb och vi har fyra värdeord som guidar oss: Glädje, stolthet, mod och respekt. Detta tillsammans med vår BoIS-anda har gjort det möjligt att vi nu faktiskt är ett allsvenskt lag.

Men vi är inte som andra, vi nöjer oss inte med det. Vi ska bygga vidare och på denna resan är det viktigt att alla står bakom i både framgång och motgång. För här delar vi på både glädje och sorg. Vi kommer att uppleva förluster. Men ärligt, så är glädjen vi upplever när vi vinner, faktiskt oöverträffad. Har du inte upplevt den tillsammans med oss, är det dags nu. För nu ska vi ta nästa steg och på den resan vill vi att du är med.

Förutom att du självklart är bjuden på årsmötet, så har vi också förhandlat fram bra rabatter och erbjudanden hos några av våra sponsorer. Dessa får du tillgång till när medlemskortet kommer, som en extra bonus. Vi är redan många som brinner för fotboll, allt från riktiga fotbollsnördar till föräldrar som skapar gemenskap, men vi vill bli fler och vi ska bli fler. För tillsammans är vi BoIS.

 

Information

 

OBS!! Medlemsansökan är för tillfället stängd då 2021 nu lider mot sitt slut. Den öppnar inom kort med ny info och erbjudanen inför 2022!

 

För er som betalat medlemsavgiften för 2021 så finns medlemskorten att hämta på sportkontoret under våra öppettider! Önskar ni hellre få korten hemskickade så hör av er till info@boisfc.nu eller ring 0340-89811.

 

Förutom att stödja Varberg BoIS FC och vår verksamhet, så erhåller du genom ditt medlemskap fina rabatter från några av våra samarbetspartners (se bild)

 

Förutom det fysiska medlemskortet så finns även möjlighet att ha en digital variant (rabatter funkar dock endast med det fysiska kortet) genom appen som tillhör vårt medlemsregister på laget.se. Medlemskorten visas lättillgängligt i laget.se-appen, inga andra platser. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

• För att kunna visa upp sitt medlemskort behöver man alltså ha appen och kunna logga in i den.
• Föräldrar till barn som är medlemmar ser sina barns medlemskort i appen.
• Medlemskortet visas under hela medlemsperioden, slutdatum syns också på kortet.
 
 

Har du några frågor är du varmt välkommen att maila till info@boisfc.nu, eller slå oss en signal på 0340-898 11.

 


Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

För medlem i Varbergs BoIS FC

Enligt gällande personuppgiftslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att, och hur, vi behandlar dina personuppgifter i egenskap av medlem i Varbergs BoIS FC. Vi, Varbergs BoIS FC, är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du ger oss i samband med ditt medlemskap. Behandlingen kommer ske i enlighet med våra åtaganden som idrottsförening.

Personuppgifter är all information som kan identifiera dig. Det innebär att den information som vi lägger in för att föra medlemsregister, alltså ditt fullständiga namn, personnummer, medlemskap, kön, e-post, adress och telefon, är personuppgifter.

Vi behandlar dina personuppgifter för att tillgodose ditt medlemskap och uppfylla våra skyldigheter mot dig som medlem. Om du slutar vara medlem i Varbergs BoIS FC kommer vi att radera dina personuppgifter om det inte finns någon särskild anledning att spara dem, i sådant fall kommer vi att ge information om vad som sparas och varför.

Vi är så kallade personuppgiftsansvariga för den här behandlingen av dina personuppgifter och du får gärna höra av dig till oss om du har några frågor om vår behandling eller för att kontrollera vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att begära ett registerutdrag.

Du kan även höra av dig till oss för att begära rättelse om du anser att dina personuppgifter är felaktiga eller om du vill att vi ska upphöra med behandlingen. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Genom att ansöka om medlemskap i Varbergs BoIS FC godkänner/samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.

 

 

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.