Varberg BoIS Ungdom

Varbergs BoIS FC har för tillfället 17 lag i sin ungdomsverksamhet. Vi har lag från 5 – 19 år varav 5 flicklag samt mixade lag i lägsta åldrarna.

Vi jobbar ständigt för att våra ledare skall vara så välutbildade som möjligt för att kunna ge bästa möjlighet för våra spelare att utvecklas på och utanför planen. För att få styrning i sitt arbete har vi utarbetat en egen spelarutbildningsplan som vi kallar “Den Gröna Vägen”. Allt vi gör på och utanför planen skall också genomsyras av något vi kallar BoIS-andan som ni kan läsa mer om under fliken med samma namn.

Vi skall erbjuda fotbollsverksamhet, glädje, gemenskap och förutsättningar att utvecklas till alla personer med fotbolls- och föreningsengagemang, så att vi stimulerar deras utvecklingspotential och behov.

Vi skall vara den ledande fotbollsföreningen i Varbergs kommun, där föreningens medlemmar tillsammans hjälps åt att driva vår förenings utveckling, med stöd av vår värdegrund, för att förverkliga vår vision. 

Sugen på att lira med oss? Ni hittar alla våra ungdomslag och kontaktuppgifter till dem på vår ungdomssida. Klicka bara på länken nedan.

Mer information

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.