Allsvenskan 2021

 

INFORMATION KRING BILJETTER

Enligt Svensk Elitfotboll som fått besked från myndigheterna att avståndet på 1 meter numera skall räknas från yttre kroppsdel, gör att vi inte har möjlighet till den tidigare kapaciteten då varje person skall ha en större och friare yta runt omkring sig. Vid tidigare restriktioner räknades avståndet mellan näsa till näsa.

Till kommande matcher bokas våra sponsorer, säsongskortsinnehavare och hederkortsinnehavare in som sällskap mellan 1-8 personer. Därav är kapaciteten olika match för match. 

OBS! Tyvärr har vi, så länge inte restriktionerna ändras, ingen möjlighet att ta emot bortasupportrar p.g.a Arenans utformning och kapacitet. Så fort detta ändras kommer biljetter finnas tillgängliga att köpa under "Biljetter".

Biljetter till matcherna distribueras över e-mail, därför uppmanar vi säsongskortsinnehavare och hederskortsinnehavare att hålla koll på sin inkorg, hos vissa hamnar dessutom biljetterna i skräpkorgen. Om ni saknar e-mail adress i er bokning kontaktar vi er via SMS och uppmanar er att komma förbi Sportkontoret på Mentorsvägen 12 för att hämta upp era biljetter. Har ni bytt telefonnummer eller e-mail sedan 2019 får ni gärna höra av er till oss och säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till er. 

Vi ber er att hålla koll på hemsidan och våra sociala medier för att vara uppdaterade ifall restriktioner och nya beslut gör att vi eventuellt kan öppna upp försäljning utav lösbiljetter till kommande matcher.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.