Allsvenskan 2021

INFO OM BILJETTER TILL KOMMANDE MATCHER!

Enligt Svensk Elitfotboll som fått besked från myndigheterna att avståndet på 1 meter numera skall räknas från yttre kroppsdel, gör att vi inte har möjlighet till den tidigare kapaciteten då varje person skall ha en större och friare yta runt omkring sig. Vid tidigare restriktioner räknades avståndet mellan näsa till näsa.

I och med senaste beskedet kommer vi i stället bara ha möjligheten att ta in 392 i sittande publik. Detta gör att större delen utav Säsongskorts – och Hederskortsinnehavare samt sponsorer kommer få plats, men tyvärr inte samtliga.

Därför tvingas vi nu lotta ut våra tillgängliga biljetter bland våra Säsongskorts- och Hederskortsinnehavare samt Sponsorer.

De som får biljetter kommer få dessa utskickade till er över e-mail. Om ni saknar e-mail adress kommer vi kontakta er via telefon och där uppmana er att komma förbi Sportkontoret på Mentorsvägen 12 för att hämta upp era biljetter.

VI HAR ALLTSÅ INGEN MÖJLIGHET ATT SÄLJA NÅGRA BILJETTER I NULÄGET!

DETTA GÄLLER TILLS DESS ATT ANNAT MEDDELAS.

Vi ber om ursäkt för ändringarna som uppstått och hoppas samtidigt att ni kan visa förståelse sett till det läget som råder. Förändringarna som kommit har skett utan vår påverkan.

Mvh Varbergs BoIS

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.