Sugen på att börja spela i Varbergs BoIS?

OBS! Vill man börja spela i något av våra lag så MÅSTE man kontakta lagets ledare innan man första träningen. Det är tyvärr inte möjligt att bara dyka upp oanmäld!

Ni hittar kontaktuppgifter till lagens ledare eller administratör på lagens egna sida som ni hittar via länkarna nedan.

OBS! För tillfället har vi tyvärr intagningsstopp i ganska många lag. Intresset är just nu stort och för tillfället har vi alltså varit tvugna att sätta stopp i vissa årskullar. Men är ni intresserade av att börja så klicka er vidare till respektive lag och skicka en intresseanmälan till lagets kontaktperson, så sätter vi er på kö tills dess att vi kan öppna gruppen igen.

 

Knatte 5 - 9 år:

I Varbergs BoIS startar vi vår fotbollsresa fr.o.m 5 års ålder. Det året barnet fyller 5 år så är man välkommen att starta då vi drar igång vår utomhusträning, vilket brukar vara runt månadsskiftet april/maj. Detta beror på när vi får börja beträda fotbollsplanerna. 

I samma veva som vi startar upp brukar vi dela yngsta truppen som då är 6/7-årslaget så de äldre blir en egen grupp (P7 och/eller F7). 6-åringarna stannar kvar och bildar då en ny träningsgrupp med namnet Flickor/Pojkar 5/6 år. 

När uppstarten sker så är vi också alltid i behov av nya ledare. Alla ledare i Varbergs BoIS FC är ideella föräldraledare upp t.o.m 14 års lagen. Får vi inte in tillräckligt många intresserade vid uppstart kommer det tyvärr påverka hur många spelare vi kan ta emot, så är du sugen på att hjälpa till tveka inte att meddela oss.

 

INSKRIVNING & INFORMATIONSTRÄFFAR inför 2022 års säsongsstart för i första hand killar & tjejer födda 2017 är planerad till måndag 18/4 (annandag påsk) i Arena Varberg. Mer info kommer här så snart tider m.m är spikat. Denna dag kommer vi ta emot anmälningar i samband med att vi också håller informationsträffar.

 

Länk till sidan för FP6/7 år (födda 2015 & 2016) - FÖR TILLFÄLLET FULLT  HÄR

Länk till Flickor 8/9 år (födda 2013 & 2014 samt 2015)  HÄR

Länk till sidan för Pojkar 8 år (födda 2014) HÄR 

Länk till sidan för Pojkar 9 år (födda 2013) HÄR 

Sportkontoret: info@boisfc.nu

 

Övriga åldrar 10 - 14 år:

Är ni intresserade av att börja spela i något av våra ungdomslag? Då tar ni kontakt med tränaren/ledaren för respektive lag/ålder.

Ni hittar alla våra ungdomslag och kontaktuppgifter till dem på vår ungdomssida. Klicka bara på länken nedan.

LÄNK TILL UNGDOMSSIDAN

 

Akademin 15 - 19 år:

Kontakta akademiansvarig: martin.skogman@boisfc.nu

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.