3-0 seger för U21

2021-08-04 13:00:00

Varbergs BoIS fortsätter plocka poäng i U21 Allsvenskan Mellersta. Igår tisdag reste man till Borås med ett meriterat lag för att ta sig an Elfsborg på Borås Arena. BoIS visade god inställning från start och tog ledningen genom Victor Karlsson. Under den första halvleken skallade dessvärre Dean Solomons ihop med en elfsborgare och tvingades utgå och föras till sjukhus.

– Jag tycker vi har rätt attityd till matchen från start och visar direkt att vi har ambitionen att styra spelet. Vi möter ett ungt Elfsborg med duktiga spelare men vår fysik ger oss övertaget. Chanser skapar vi och ville gärna gjort ett till innan halvtid utöver Victor Karlssons 0-1. Dean Solomons utgick efter bara några minuter och fick åka till sjukhus för att sys, men rapporterna säger att allt verkar gått bra och han mår väl även om det säkert blir några dagars vila för honom, säger tränare Fredrik Danielsson.

Inför andra halvlek genomförde BoIS hela fem byten och gick ifrån till 0-3 genom mål från Daniel Krezic och Simon Karlsson-Adjei, vilket också blev slutresultatet.

– I paus gjorde vi fem byten och fortsatte spela piggt även i andra. Daniel Krezic står för ett fantastiskt 0-2 mål där han vrider upp den i bortre krysset, samtidigt som han gör sina första 90 minuter sedan skadan. Det är positivt att han är på rätt håll. Elias Ivarsson och David Bendrik från U19 fick 45 respektive 30 minuters speltid och bägge skötte sig utmärkt. Tredje målet stod Simon Karlsson-Adjei för efter ett inlägg från Victor Karlsson där han knäar in bollen. Sammantaget gör vi en fullt godkänd insats med rätt attityd, det kan lätt bli att man sjunker några procent när man möter ett rent U19 lag men både attityd och löpmeter fanns där matchen igenom. Det är det vi vill se, att spelarna är med och konkurrerar inför kommande matcher, avslutar Fredrik.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.