Adnan Kojic klar för BoIS

2021-07-27 13:00:00

Varbergs BoIS kan idag presentera Adnan Kojic som ny spelare i klubben. Adnan är född 1995 och kommer senast från AFC Eskilstuna där han mellan 2018-2020 registrerades för 82 matcher. Han spelar primärt som ytterback och startade sin karriär i Hageby. Därefter har Adnan representerat IFK Norrköping, IF Sylvia samt Halmstads BK och har dessutom meriter från U17-landskamper för Sverige.

– Det känns fantastiskt bra. Efter allt jag varit igenom är detta en bra chans för mig som jag är väldigt tacksam över, säger Adnan själv.

Han ser sig själv som en löpstark spelare med bra spelförståelse och blev imponerad av lagets senaste insats mot IFK Göteborg.

– Jag har sett ett par matcher tidigare och känner ett par utav spelarna. Nu har jag fått träna med laget en del och jag är riktigt imponerad över det spel man visade upp mot IFK Göteborg. Det finns mycket kvalitet i truppen. Nu hoppas jag kunna komma in och bidra med min erfarenhet och höja nivån än mer, samtidigt som vi förhoppningsvis kan lyfta i tabellen.

Jocke Persson är nöjd med tillskottet.

– Adnan är en ytterback/wingback som med BoIS mått har en hel del erfarenhet från spel i både Superettan och Allsvenskan. Efter en tids sjukdom så är han fullt frisk igen och då fick vi han rekommenderad från Stojan Lukic och detta är verkligen en kille som är värd en ny chans. Sist vi träffades så gjorde han 2 assist mot oss och han har en väldigt fin högerfot och är trygg med boll. Sen behöver han säkert ett par veckors träning innan han på allvar kan slåss om platserna men det är upp till honom själv. Vi passar på att bygga en trupp för 2022 redan nu oavsett vilken serie vi tillhör, säger Jocke.

Vi hälsar Adnan varmt välkommen till Varbergs BoIS!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.