Lindner och Zackrisson förlänger!

2021-08-18 11:59:00

Varbergs BoIS kan idag offentliggöra att man förlängt både Joakim Lindner och Hampus Zackrissons kontrakt med två säsonger, till och med 2023. Joakim Lindner kom till Varbergs BoIS inför säsongen 2015 och har sedan dess spenderat samtliga säsonger i grönt och svart, genom det är han den spelare i dagens trupp som gjort flest säsonger i klubben.

– Jag trivs här och har gjort så under snart sju säsonger, så det känns härligt att ha förlängt med två säsonger till. Man har skaffat en trygghet här och jag uppskattar klubben, fansen och staden enormt mycket så det känns som ett väldigt bra beslut. För tre år sedan hade vi ena benet i Division 1, till att året efter i stället ta klivet upp i Allsvenskan där vi nu gör vår andra säsong. Den resan jag fått uppleva under mina snart sju år här är och har varit fantastisk, säger Joakim själv.

Hampus Zackrisson anslöt från Degerfors IF inför den turbulenta säsongen 2018 och har precis som Lindner varit med på hela den resa som klubben gjort.

– Det känns skönt att fortsatt vara med på den resan vi påbörjat. Här har hänt mycket i föreningen sedan jag kom hit 2018, med allt ifrån att nästan åka ur Superettan till att nu spela andra säsongen i Allsvenskan. Personligen trivs jag väldigt bra i både föreningen och staden och hoppas vi har ytterligare två framgångsrika säsonger framför oss. Vi har en fotbollsidentitet i laget som bevisligen fungerar i Allsvenskan och som passar min spelstil väl, kommenterar Hampus.  

Manager Joakim Persson är också nöjd över att de två trotjänarna förlängt.

– Zacke och Jocke då snackar vi ett dubbel-paket och två killar som varit med mig sen jag kom till klubben och stått med ett ben i Division 1 efter första kvalmatchen mot Oskarshamn i november 2018,  till att 3,5 år senare gått upp i Allsvenskan 2019 och där tagit en elfteplats under första säsongen. De har nu också varit med och sett till att vi har lika många poäng efter årets vårsäsong som under succésäsongen ifjol. Det är två spelare som ger hela laget trygghet och som vet vad som gäller oavsett om man spelar eller inte. De sätter alltid laget först och jobbar stenhårt även i motgång och springer inte runt och tycker synd om sig själva när de inte startar. För mig är det två riktiga BoISare och föredömen för resten av gruppen. De visar hur man ansvarar för sin egen utveckling och lagets bästa, att vi redan nu kan förlänga deras avtal med två säsonger gör att lagbygget inför 2023 börjar bli klart.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.