Evenemangsinfo Varbergs BoIS - AIK

2021-11-20 09:00:00

På söndag tar vi emot AIK hemma på Varberg Energi Arena med avspark 17:30. Nedan följer praktisk information kring matchen som du som besökare har nytta utav:

Köpa biljett
Biljetter köpes i förväg via varbergsbois.ebiljett.nu. På matchdagen säljer vi biljetter i anslutning till såväl hemma som bortaentré, men för att undvika långa köer uppmanar vi till förköp via webben, vilket också ger er lägre pris på biljetterna. 

Klicka här för att komma till biljettsidan

Parkering
Då det just nu finns begränsat med parkeringsplatser runt Varberg Energi Arena uppmanar vi er som kan att låta bilen stå hemma och ta er till matchen på annat vis. 

Inpassering
Entréerna öppnar klockan 16:30. Du kan ha din biljett utskriven eller i din mobiltelefon.

Betalning
Sedan 2020 är Varberg Energi Arena kontantfri under Varbergs BoIS hemmamatcher. Betalningar sker genom antingen betalkort eller Swish.

På läktaren
Arenan ser återigen ut precis så som ni lärt känna den under tidigare säsonger. Huvudläktaren (sektioner A-G) med sittplatser, Hemmastå på Östra läktaren samt runt planen och Bortastå i sydöstra hörnet. Till skillnad från sommarens matcher är arenan nu helt öppen igen och inte indelad i några zoner, förutom avgränsning mellan Hemma och Bortastå.

Kiosker och WC
Vi har flertalet kiosker öppna som serverar allt ifrån kaffe, fika, dryck, snacks, folköl och korv med bröd. WC finner ni bakom Huvudläktaren samt bakom kiosken vid Hemmastå.

Souvenirshops
Våra souvenirshops har öppet på arenan där ni kan handla de senaste supporterprylarna. Du kan redan nu kika igenom utbudet på vår webshop

Matchvärd
Nordic Wellness ( Ta redan nu del utav deras julerbjudanden på följande länk )

Matvärd
Campino

Matchbollsponsorer
Martinssons Fastigheter, Revisorerna, Rigga, Sandå, Stegerud Steel

Externa besök och happenings
För att uppmärksamma Movember så kommer Prostataförbundet Halland att vara på plats i samband med matchen. De kommer informera om sin verksamhet och sälja pins med mera i syfte att stötta forskningen i ämnet.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på info@boisfc.nu eller 0340-898 11

Vi ses på Varberg Energi Arena!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.