Andre Boman förlänger

2021-09-29 08:00:00

Andre Boman förlänger sitt avtal och får ett välförtjänst A-lagskontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2026. Nittonåringen gjorde allsvensk debut ifjol och har under årets säsong registrerats för tre matcher från start och lika många inhopp.

– Jag är tacksam över att ha fått skriva på nya år för en allsvensk klubb som Varbergs BoIS, där jag verkligen fått chansen på riktigt i Allsvenskan. Jag har lärt mig mycket mer än man kan tro under mina första 2,5 år i A-truppen och det skall bli extra spännande att kunna fokusera på fotbollen på heltid. Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till alla tränare runt omkring som hjälpt och trott på mig, säger Andre själv.

Sportchef- och Akademiansvarige Martin Pringle: 

– Vi ser Andre som en viktig del av vår framtida A-lagstrupp. Han har tagit stora kliv under pågående säsong och som Varbergskille är det extra roligt att se honom ta klivet in elitfotbollen. Vi hoppas att André skall fungera som en bra förebild för våra unga spelare i akademin, han är ett bevis på att hårt jobb lönar sig och att akademin tar stora kliv framåt.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.