Landslagsuppdrag för Madjed och Alfonsi

2021-08-30 13:00:00

Landslagsuppehåll brukar innebär tid för vila och återhämtning för de flesta spelarna i A-truppen. Montader Madjed och Oliver Alfonsi däremot har bägge två blivit uttagna till samlingar för P05 respektive P03 landslagen. För Madjed och 05-lagets del väntar dubbelmöte med Schweiz i Sollentuna 1 och 3 september. "Monte" var som bekant också uttagen till sommarens samling med samma lag. 

– Det känns bra att få fortsätta vara med och spela matcher, detta är de två sista landskamperna innan EM-kvalet så det gäller att prestera bra. Utöver matcherna mot Schweiz har vi givetvis träningar upptill både före och efter. Målet är att prestera så bra som möjligt och att vi skall vinna båda matcherna, sen hoppas jag även kunna göra mitt första mål i landslagssammanhang, säger Madjed själv.

För Oliver Alfonsis del är det debut i blågult, där det för P03 truppen väntar samma upplägg i form av dubbelmöte med Finland.

– Självklart känns det otroligt bra och stort att få representera vårt landslag. Samtidigt är det ett delmål på vägen som man nu uppnår och en otrolig möjlighet att visa upp mig. Det blir extra kul att möta just Finland med tanke på att jag har släkt därifrån. I truppen känner jag Casper Widell sedan tidigare från min tid i Helsingborgs IF, utöver det har jag väl bara mött några stycken men det skall bli kul att lära känna gruppen. Men jag åker dit för att prestera och göra bra ifrån mig och inte för att lära känna människor, säger Alfonsi.

Vi önskar killarna stort lycka till under sina landslagsuppdrag!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.