Albin Mörfelt uttagen till det norska U21-landslaget

2021-05-24 11:00:00

Varbergs BoIS mittfältare Albin Mörfelt har kallats in till det norska U21-landslaget och deras samling i början av juni. Albin har stått för en stark inledning av säsongen och kom till Varbergs BoIS från IK Frej inför årets säsong. Han har tidigare representerat Sveriges ungdomslandslag på både U16- och U18 nivå, men med en norsk pappa har han möjligheten att välja mellan de bägge landslagen. Då inledningen av kvalet till U21-EM 2023 har flyttats fram blir det däremot inga matcher under samlingen och Albin låser sig därför inte till något av landslagen.

-Det känns väldigt roligt att representera Norge, det är alltid en dröm att få chansen i ett landslag och det är kul att Norge ger mig förtroendet. Jag har tidigare representerat Sverige men är halvt norsk då min pappa är norsk och bor i Norge. Så det är otroligt kul att få chansen där, säger Albin själv.

Trots sin fina inledning med 1 mål och 2 assist på tre starter i Allsvenskan vill Albin växla upp än mer under säsongen.

-Min inledning är jag väl nöjd med och har fått med mig 1 mål och 2 assist, men jag nöjer mig inte där utan jag både vill och kan mer vilket jag också hoppas få ut under säsongen.

Utan matcher består lägret endast av träningar, där Albin får bekanta sig med en hel del nya ansikten.

-Det jag än så länge vet om samlingen är att det är ett rent träningsläger. Jag känner inte till särskilt mycket om spelarna och så vidare men det skall bli kul att lära känna dom, avslutar Albin.

Varbergs BoIS önskar Albin stort lycka till under samlingen!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.