Evenemangsinfo BoIS-Mjällby på Borås Arena

2021-12-03 10:00:00

På lördag tar vi emot Mjällby i säsongens sista hemmamatch som bekant spelas på Borås Arena. Matchen har avspark 15:00 och nedan följer praktisk information kring matchen som du som besökare har nytta utav:

Köpa biljett

Biljetter köpes i förväg via varbergsbois.ebiljett.nu. Då vi har ytterst begränsad möjlighet till försäljning på Borås Arena uppmanar vi alla skall besöka matchen att göra förköp av biljetter. I entréerna på Borås Arena kommer vi endast sälja biljetter med Swish som betalmedel. Även Säsongskort och biljetter som köptes före flytten till Borås Arena gäller för inpassering till matchen.

Klicka här för att komma till biljettsidan


Parkering

Parkeringsplatser finns runt hela arenan, p-platser för funktionsnedsatta finner du genom att i rondellen köra mot McDonalds fortsätt förbi arenan och köra in vid Borås Tenniscenter.


Inpassering


Entréerna öppnar klockan 14:00. Du kan ha din biljett utskriven eller i din mobiltelefon.


Betalning


Betalningar på Borås Arena sker genom antingen betalkort eller Swish.


På läktaren


Hemmapublik

Vår egen publik går in via entrén vid Skaraborgsvägen/Knalleland. Vi öppnar övre etage på Sjuhäradsläktaren där vi tillämpar fri placering på sittplats, oavsett om man har sittplats eller ståplatsbiljett.

Bortapublik

Mjällby-supportrar går in via ordinarie borta-entré vid Knallelandsläktaren och disponerar sektion I.


Kiosker och WC


IF Elfsborg driver kioskerna på arenan och vi kommer ha en kiosk öppen på respektive sektion. WC finns i anslutning till bägge sektionerna.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.