Jocke Persson inför J-Södra

2021-03-17 14:00:00

Redan vid 14.00 rullar dagens träningsmatch i gång då gästande Jönköpings Södra kommer på besök till Håstens IP. Gästerna har hittills spelat tre matcher under försäsongen vilka resulterat i en förlust och två vinster. Varbergs BoIS har hunnit avverka 8 träningsmatcher där man just nu har tre raka segrar.

Vi tog en avstämning med Jocke Persson inför dagens match, där han förväntar sig ett tufft motstånd.

–J-Södra har en ny tränare och har haft en del omsättning i truppen, men man har kvar en del profiler och bör bli starka även kommande säsong. Det vi vet är att man är ett spelande lag och kommer bli ett tuff motståndare för oss, säger Jocke.

Gällande startelvan meddelar han att vi kan förvänta oss en hel del förändringar sett till senaste matchen mot Norrby.

–Det är bara August Strömberg och Hampus Zackrisson från senaste matchen som startar, så det blir nio stycken nya som får chansen att visa upp sig från start.

En del spelare vilas samtidigt som några fortsatt dras med skador.

–Robin Tranberg, Robin Simovic, Jon Birkfeldt och Anton Liljenbäck vilar. Sedan har vi skador på Luke Le Roux, Gideon Mensah, Philip Mårtensson, Daniel Krezic, Andre Boman, Montader Madjed och Oliver Alfonsi, samt de två som inte anlänt ännu, förklarar Jocke.

Han har en klar målbild inför dagens match.

–Jag räknar med ett extremt hungrigt lag som vill visa att de ska göra upp om start och trupplatser inför den allsvenska premiären. Vår snittålder senast mot Norrby var extremt hög för att vara BoIS och landade på 27 år. Idag ligger den under 23 så det skall bli spännande att se vad denna elva kan lyckas med mot J-Södra.

Matchen har avspark idag onsdag 14.00 på Håstens IP och sänds genom HN.se.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.