Information kring Säsongskort och biljetter till höstens matcher

2021-09-17 10:00:00

Den 29 september förväntas regeringen slopa publiktaket för offentliga tillställningar, vilket innebär att vi äntligen kommer kunna ta in maximal publikkapacitet på Varberg Energi Arena igen!

Säsongskortsinnehavare, Hederskortsinnehavare och Partners som köpt Säsongskort för 2021 kommer tilldelas de sittplatser på läktaren som man bokade för säsongen 2020, där man över e-mail kommer få ett Säsongskort i PDF-form som fungerar som biljett till våra fem sista hemmamatcher, med start från matchen mot Degerfors 2 oktober. Detta Säsongskort fungerar alltså precis som tidigare Säsongskort och ger access till samtliga matcher.

De som köpt Säsongskort för 2021 och som tidigare inte haft någon specifik plats på läktaren kommer få ett e-mail där man kan gå in och välja sina platser bland de stolar som finns kvar.

Övriga biljetter till de fem sista matcherna kommer säljas styckvis match för match. Vi kommer alltså inte erbjuda någon form av halvårs-säsongskort. Försäljningen kommer släppas upp på vår biljettsida varbergsbois.ebiljett.nu och vi kommer löpande informera kring vilken dag och tid respektive match går ut till försäljning på vår hemsida och sociala medier.

Fredag 24 september plockas de provisoriska sittplatserna bort på vår ursprungliga ståplatsläktare. Från matchen mot Degerfors kommer arenan alltså se ut som den gjort under tidigare säsonger.

Vid frågor är ni välkomna att höra av er via info@boisfc.nu eller 0340-898 11

Vi ser fram emot att kunna välkomna er alla tillbaka till Varberg Energi Arena!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.