Montader kallad till landslagssamling

2021-07-17 16:00:00

Varbergs BoIS Montader Madjed är kallad till landslagssamling för P16-landslaget (födda 05) i Danmark 4-10 augusti. Till samlingen har man kallat 20 spelare och det blir dubbelmöte mot Danmark 7/8 & 10/8.

Nyligen var Montader "I Fokus" på Sweyouth (Sweden's National Youth Teams) Instagramsida där man skrev:

"Blev första spelaren född 2005 att spela i Allsvenskan på herrsidan när han hoppade in sista kvarten i 1-1-matchen mot Kalmar. Faktum är att vi fortfarande väntar på den första spelaren född 2004 att lira i Allsvenskan. Anslöt till Varbergs BoIS inför årets säsong från Östers IF där han i fjol öste in mål för klubbens P16, P17 och P19-lag. I år står den 16-årige yttern noterad för ett mål på en match i P19 Division 1 samt det allsvenska inhoppet förra veckan.

Imponerade vid fjolårets Riksläger på Bosön och blev sedan uttagen till P05-landslagets två första läger förra året. Blev även kallad till P05-landslagets senaste läger första veckan i juli, men tvingades tacka nej då han istället passade på att göra debut i Allsvenskan. På grund av coronapandemin har P05 ännu inte spelat några landskamper, till hösten siktar han därmed på landslagsdebut."

 

Nu får han alltså chansen!

Lycka till "Monte"

 

Bild: Jesper Zerman - Bildbyrån

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.