Jocke inför återstarten mot Kalmar FF

2021-07-02 16:00:00

På söndag är det äntligen dags för Allsvensk fotboll igen då Varbergs BoIS tar emot Kalmar FF på Varberg Energi Arena med avspark 15:00. Det blir också första gången någonsin som fler än 8 personer får möjlighet att se Varbergs BoIS live i Allsvenskan då 392 personer ges tillträde enligt nuvarande restriktioner.

Under vårens åtta inledande omgångar samlade BoIS på sig 7 poäng genom två vinster, ett kryss och fem förluster. Det innebär att man inför återstarten huserar på kvalplats. Gästerna Kalmar FF stod för en stark vår och ligger femma i tabellen med 13 inspelade poäng-

Manager Jocke Persson ser fram emot återstarten och en tuff motståndare.

– Känslan att Allsvenskan börjar igen är välkommen och vi är redo. Angående Kalmar så har dom fått en kanonstart och gjort en bra första del av serien, så det blir säkerligen en hård utmaning för oss på söndag. Mina förväntningar på vårt lag är enkla som alltid att vi ska spela med hjärta och ge 100 % som LAG. Gör vi det så vet vi att alla lag har enorma problem med oss.

Under uppehållet har man lagt fokus på de delar i spelet som man ansett kostade poäng under våren.

– Vi har jobbat med de delar som vi anser kostat oss poäng innan semestern. Annars skall vi ha samma tro och mod att spela offensivt och fortsätta skapa mer än våra motståndare. Det brukar vara medicinen för att plocka tre pinnar så fullt ös framåt när det är läge och maxlöp hem. Gällande läget i truppen så är Luke Le Roux och Jean Carlos de Brito avstängda. Jon Birkfeldt är skadad men utöver det skall resterande vara tillgängliga på söndag. Det finns ingen utanför Varberg som varken tror eller tänker att Varbergs BoIS ska klara sig kvar ett år till och det borde vara motivation nog för alla i och runt laget, avslutar Jocke.

Söndagens match har som nämnt avspark 15:00, och för er som inte hade turen att tilldelas biljetter så kan ni som vanligt se matchen via discovery+.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.