Alexander Johansson har förlängt

2021-11-04 14:00:00

Varbergs BoIS kan idag offentliggöra att man kommit överens med Alexander Johansson om en kontraktsförlängning på ett år, vilket gör honom till BoISare fram till och med november 2022. Alexander kom till Varbergs BoIS ifrån Tvååkers IF inför säsongen 2020 och har under sin tid i klubben registrerats för 22 matcher i Allsvenskan. Årets vårsäsong spenderade han dock på lån i IK Brage i Superettan, men har sedan återkomsten i somras fått en hel del speltid under hösten och stått för två mål framåt. 

– Det känns så klart jättebra. Vi är en väldigt skön grupp här med fina lagkamrater ihop med en bra tränare, så det känns perfekt att ha förlängt med ännu ett år. Lånet till Brage var nyttigt då jag fick mycket speltid under våren. Jag känner själv att jag tagit ytterligare steg i rätt riktning i min utveckling och Jocke har belönat mig med en plats i truppen senaste matcherna vilket känns jättebra, säger Alexander själv.  

Manager Joakim Persson:

– Alexander har en underbar attityd på och utanför planen och skall bara höja sin lägstanivå för att slåss om en plats i startelvan varenda vecka. Högstanivån finns där ihop med ett naturligt djupledsspel och poängen finns i kroppen, så vi är nöjda att vi kan förlänga med ytterligare en lokal kille. 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.