Återstart av Allsvenskan efter uppehållet

2021-09-11 13:00:00

Första matchen efter uppehållet spelar herrarna nu på måndag mot ett Örebro som man mötte i somras i en tajt match på Varberg Energi Arena där Simovic tryckte i vinstmålet i 89:e minuten. Nu har serien vänt och resan går nu mot Behrn Arena på söndag efter träningen för match på måndag kväll.

Uppehållet för landslagets matcher var, trots fin form de sista matcherna, ganska välkommet då spelschemat är tajt och spelare behöver vila.

Uppehållet före EM kändes drygt då formen var på topp men detta uppehåll kom lägligt när stora delar av truppen hade massor av skavanker. Så bara positivt att vi kunde kräma ut det sista och ta 9 pinnar på de tre sista matcherna trots att vi kanske inte kom upp i den nivån som vi vill vara på, säger Persson

Skadeläget inför måndagens match är att Simovic, Winbo och Krezic kör rehab. Dessutom är Moon och Zachrisson är avstängda. Resterande 25 spelare är tillgängliga för matchen mot Örebro.

På Behrn Arena blir det konstgräs. Tankar kring det.

Konstgräs eller naturgräs spelar mindre roll, för dagens spelare är alla uppväxta med konstgräs. Sen måste man arbeta lite annorlunda men våra killar älskar konstgräs så det ska enbart bli kul och utmanande.

Inför måndagens match ligger Örebro för närvarade näst sist i tabellen på 13 poäng och Varberg befinner sig på plats åtta med 23 poäng på kontot. En seger här skulle naturligtvis vara extra skönt, men det finns inga lätta matcher i Allsvenskan.

Örebro är ett rutinerat lag med många duktiga lirare så vi måste göra en riktigt bra prestation för att få med oss något hem. Men veckan har varit riktigt bra och energin är på topp igen.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.