Jocke inför Hammarby

2021-09-20 08:00:00

Ikväll avrundas den nittonde omgången av årets Allsvenska då Varbergs BoIS gästar Hammarby IF på Tele2 Arena. Hemmalaget kommer till match med en 4-1 förlust från förra helgens Stockholmsderby mot Djurgården och placerar sig inför kvällen på sjunde plats i tabellen med 27 poäng. En placering och ett poäng bakom huserar Varbergs BoIS som förra måndagen besegrade Örebro SK med 3-0 på bortaplan, vilket gör att man tagit fyra raka trepoängare och inte förlorat sedan bortamatchen mot AIK den 10 juli.

Jocke Persson meddelar att senaste veckan handlat mycket om återhämtning, förutom tisdagens U21-match mot BK Häcken.

– Veckan har varit vila för en del spelare och sedan tisdagens U21-match för några andra. Inför måndagens match körde vi träning lördag och söndag innan vi satte oss på bussen upp till Stockholm.

Han ser fram emot en härlig batalj under måndagskvällen.

– Hammarby är ett lag som ska utmana om guldet och är en härlig utmaning för oss, så det är bara att gå ut och njuta av matchen och trycket på läktaren. Vi måste stå för en topp-topprestation för att skaka Bajen och det kommer krävas att alla kommer upp i nivå för dagen. Men att vi kommer jobba, kriga och ge dom en rejäl fight är jag övertygad om och med den inramningen som finns där uppe lär det inte behövas någon extra energi utan grabbarna skall bara ut och njuta av sin fotboll.

Noggrannhet, beslutsfattning och försvarsspelet är fokuspunkterna inför.

– Vi behöver vara noggrannare med sistapassen samt beslutsfattningen för att kunna skapa mer, sen skall vi spinna vidare på vårt försvarsspel och varje närkamp är en match i matchen och det brukar vi gilla. Sen får vi hoppas att motståndarna som vanligt gör sin sämsta match mot just oss, vi skall bara fokusera på det vi ska göra, avslutar Jocke.

Kvällens match har avspark 19:00 och sänds som vanligt genom discovery+.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.