Jocke inför IFK Norrköping

2021-09-25 13:00:00

Matcherna avlöser varandra som på löpande band och redan imorgon söndag är det dags för nästa match i Allsvenskan då Varbergs BoIS gästar IFK Norrköping på Platinumcars Arena. Hemmalaget ”Peking” bortabesegrade senast IK Sirius med 2-4 och ligger på femte plats i tabellen. Varbergs BoIS kryssade som bekant hemma mot BK Häcken i torsdags och ligger inför den tjugoförsta omgången kvar på åttonde plats.

På söndag väntar enligt Jocke Persson ett utav seriens absolut vassaste lag sett till offensiven.

– Norrköping är ju helt klart ett av seriens bästa offensiva lag med mängder av kvalitéer. Såväl individuellt som kollektivt måste vi göra en fantastisk match för att kunna störa dom.

Hammarby borta, BK Häcken hemma och IFK Norrköping borta inom loppet av sju dagar innebär att BoIS befinner sig mitt i en av säsongens intensivare perioder.

– Schemat har ju även denna gång inte passerat via den rättvisa kanalen utan vi får se till att vila de som behöver vila och ge chansen till dom som törstar efter att komma ut och visa upp sig, säger Jocke. 

Det tighta spelschemat innebär återigen lugnare träningar mellan matcherna. Jocke menar att det kommer krävas friska hjärnor och ben på söndag.

– Träningarna inför handlar om att vila och ge rehab för vissa spelare, de andra måste få fart i benen inför söndag och idag (lördag) lägger vi lite taktisk träning innan vi hoppar på bussen till Norrköping. Sett till senaste matchen mot Häcken tar vi med oss att vi som vanligt gav 100% , till morgondagens match kommer de krävas friska hjärnor och ben tillsammans med en attityd att det är en cupfinal vi skall spela mot ”Peking”.

Matchen mot Norrköping har avspark 17:30 imorgon söndag och sänds genom discovery+.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.