Information inför matchen mot Mjällby på Borås Arena

2021-12-01 12:00:00

Som vi kommunicerade igår flyttas lördagens hemmamatch mot Mjällby till Borås Arena. Här nedan följer information inför matchen:

– Matchen har fortsatt avspark 15:00

– Köpta biljetter och Säsongskort gäller för inpassering till matchen, dessutom erbjuder vi er som redan köpt biljett till matchen möjligheten att kostnadsfritt ta med en vän. Är du intresserad av ytterligare en biljett vänligen maila till biljett@boisfc.nu och meddela vilken e-mailadress du önskar få biljetten skickad till. För att tilldelas en gratisbiljett skall vi ha mottagit ditt mail senast 12:00 fredag 3 december.

– Önskar ni köpa biljett till matchen gäller även fortsatt aktuell sida och evenemang : https://varbergsbois.ebiljett.nu

– Vi uppmanar alla som tänker besöka matchen att köpa biljett i förväg via webben. Biljettförsäljningen i anslutning till arenan kommer vara ytterst begränsad. 

– Vi kommer öppna en sittplatsläktare med fri placering på Sjuhäradsläktarens nedre etage för er som egentligen har sittplats eller ståplatsbiljetter på Varberg Energi Arena. För Mjällbys supportrar öppnar vi en egen sektion på Knallelandsläktaren (Borås Arenas ordinarie bortasektion).

– Vi återkommer med exakt vilka entréer och kiosker som kommer vara öppna. Detta kommer vara med i vår Evenemangsinformation som kommer ut under fredag förmiddag.

– I enlighet med våra biljettvillkor erbjuder vi ingen möjlighet till återköp av biljetter, då matchflytten inte är bestämd av Varbergs BoIS FC.

"Vi hoppas få se så många BoISare som möjligt på plats trots omständigheterna med flyttad match. Vi hade självklart önskat att få avsluta säsongen på hemmaplan inför våra fantastiska supportrar" kommenterar Varbergs BoIS FC:s ordförande Lars Karlsson.


Vid frågor vänligen kontakta oss på info@boisfc.nu

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.