Information gällande publikläget

2021-06-28 16:00:00

På söndag gör vi återstart i Allsvenskan när vi tar emot Kalmar FF på Varberg Energi Arena med avspark 15:00. I och med dagens besked kring lättade restriktioner har vi från och med 1 juli möjlighet att ta in upp till 3000 personer i sittande publik.

Efter att vi byggt om ståplats till sittplats har vi idag en kapacitet på 1769 sittande åskådare. För att hålla social distansering spärras en majoritet av stolarna vilket ger oss möjligheten att ta in totalt 770 personer per match. Detta betyder att de som är Säsongskort – och Hederskortsinnehavare samt partners och sponsorer kommer att tilldelas biljetter till matchen mot Kalmar FF den 4 juli. Biljettfördelningen sköts av Sportkontoret och ni kommer få era biljetter utskickade över e-mail under veckan. Saknar ni e-mail kommer era biljetter istället kunna hämtas ut på Sportkontoret.

Har vi möjlighet att sälja eventuellt kvarvarande biljetter till söndagens match planerar vi att göra detta på vårt Sportkontor under torsdag och fredag 1-2 juli. Om det blir aktuellt kommer vi informera kring detta på våra sociala medier och hemsida.

Vi hoppas ni har förståelse för situationen och att informationen vi nu gett klargör en del frågor.

Vi ser fram emot att äntligen få välkomna in fler supportrar på Varberg Energi Arena!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.