Välkommen till Varbergs BoIS Eliton Júnior!

2022-01-14 14:58:00

Varbergs BoIS kan idag presentera mittfältaren Eliton Pardinho Toreta Júnior som ny spelare i klubben, på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2025. Eliton är född 1998 och kommer från Brasilien där han som ungdomsspelare representerade klubbar som Fragata, Flamengo och Náutico. 2018 tog han steget till Europa och Lokomotiv Plovdiv i den bulgariska högstaligan, innan han 2020 flyttade tillbaka till Brasilien och Red Bull Brasil.

– Jag är glad över att vara här och hoppas att vi har en fin säsong framför oss. Jag har träffat laget, sett omklädningsrummet samt arenan och allt känns bra. Jag tror detta är ett steg i rätt riktning i min karriär och jag hoppas kunna bidra genom mina kvaliteter och tillsammans med laget nå fina resultat, säger Eliton själv. 

Manager Joakim Persson:

– Eliton är en teknisk och skicklig spelare med ett fint öga i det längre spelet som gärna söker sig in i boxen. Han kan användas som både offensiv mittfältare och playmaker. Med tanke på hans tidigare erfarenheter från spel i Europa hoppas vi att han snabbt anpassar sig till svensk rally-fotboll. Det är helt enkelt en väldigt spännande spelare vi värvat.

Vi hälsar Eliton varmt välkommen till klubben!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.