Inför lördagens match mot AIK

2021-07-09 14:00:00

Imorgon väntar tuff match i huvudstaden mot AIK på Friends Arena. Förutom ett bra fotbollslag på motståndarsidan finns nu också en hel del publik på plats som stöttar Solnalaget. Totalt tar man in 15 340 personer.

- AIK i år är ett tungt lag, mixat med finess och fart så det kommer bli en utmaning, och lägger man sen till publiken så lär det bli en härlig upplevelse, säger Jocke.

- Matchbilden lär säkert bli ett AIK som vill framåt direkt och visa fansen att dom är på hugget, så vi får vara på tårna första 10-15 och njuta av trycket på läktaren. Så energi lär vi inte sakna, men det kräver lite mer fokus och snack mellan varandra om ljudnivån stiger, fortsätter han.

Av de som kan räknas bort från truppen har vi Birkfelt, Moon & Keanin som dras med skador. På listan över dem som saknas har vi också Tranberg och de Brito som är avstängda. Resten ska vara tillgängliga.

- Vi ser AIK borta som en bonusmatch och åker vi hem med poäng så är det superpositivt. Och vi kan bara överraska så det ska bli härligt för grabbarna att springa in och fightas med ett storlag.

Avspark är kl.17.30 och matchen ser ni som vanligt på Discovery Plus.

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.