Nya besked kring publik

2021-06-29 16:00:00

Hej alla BoIS:are!

Gårdagens positiva besked från regeringen gör att det från och med 1 juli tillåts upp till 3000 sittande i publik vid offentliga sammankomster. För oss skulle det med dom restriktioner som gällde under förra veckan och träningsmatchen mot Elfsborg innebära möjligheten att ta in 770 personer på Varberg Energi Arena när vi möter Kalmar FF i Allsvenskan den 4 juli.

Idag kom dock nya besked från Svensk Elitfotboll som fått besked från myndigheterna att avståndet på 1 meter numera skall räknas från yttre kroppsdel, vilket gör att vi inte har möjlighet till den tidigare kapaciteten då varje person skall ha en större och friare yta runt omkring sig. Vid tidigare restriktioner räknades avståndet mellan näsa till näsa.

I och med dagens besked kommer vi i stället ha möjligheten att ta in 392 i sittande publik på söndag. Detta gör att större delen utav Säsongskorts – och Hederskortsinnehavare samt sponsorer kommer få plats, men tyvärr inte samtliga.

Därför tvingas vi nu lotta ut våra tillgängliga biljetter bland våra Säsongskorts- och Hederskortsinnehavare samt Sponsorer.

Utlottningen kommer ske under morgondagen och ni som får biljetter kommer få dessa utskickade till er över e-mail. Om ni saknar e-mail adress kommer vi kontakta er via telefon och där uppmana er att komma förbi Sportkontoret på Mentorsvägen 12 för att hämta upp era biljetter till söndagens match.

Vi ber om ursäkt för ändringarna som uppstått och hoppas samtidigt att ni kan visa förståelse sett till det läget som råder. Förändringarna som kommit har skett utan vår påverkan.

Mvh Varbergs BoIS

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.