Varbergs BoIS söker Akademi & Ungdomstränare

2021-10-15 11:00:00

Vi är mitt i planerandet av fotbollssäsongen 2022 och inför kommande säsong så vill vi fortsätta utveckla och förstärka vår verksamhet. Vi söker därför tränare till vår akademi och ungdomsverksamheten på både pojk- och flicksidan. Roller som kan vara aktuella är allt från huvudtränare och assisterande till fys- och hjälptränare.

Är du tränare redan idag eller har varit, eller kanske precis lagt skorna på hyllan efter en spelarkarriär och önskar att utvecklas som ledare och instruktör i en stimulerande fotbollsförening som på väldigt kort tid tagit stora steg och önskar att fortsätta utvecklas så kanske Varbergs BoIS är rätt klubb för dig.

Vi söker dig med fotbollskunskap, men med framför allt ett stort engagemang som brinner för fotboll och att utvecklas samt är duktig på att jobba med ungdomar. Vi ser gärna att du spelat fotboll själv och att du har en god vana att jobba i team med spelarna i fokus.

Vårt mål med vår verksamhet är att kunna erbjuda en stimulerande och utvecklande miljö som kan ge spelarna den kunskap och feedback som krävs för att bli så bra möjligt. Det man får av att vara ungdomstränare i Varbergs BoIS är förmånen att jobba i en ödmjuk och ambitiös förening som vill framåt och möjligheten att träna ambitiösa och duktiga spelare. 

Vi söker även lagledare till 15-19-årslagen där man ingår som en viktig del av ett team och framförallt ansvarar för administrativa och materiella frågor.

I vissa av uppdragen så ingår ersättning.

 

Om något av detta låter intressant för dig, vänligen kontakta vår akademichef, Martin Skogman, på martin.skogman@boisfc.nu

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.