Jean Carlos de Brito klar för IFK Norrköping

2022-01-13 18:00:00

Varbergs BoIS och IFK Norrköping har nått en överenskommelse kring Jean Carlos de Brito, som därmed lämnar västkusten för Östergötland efter mindre än ett år i klubben. Brassen stod för en stark debutsäsong i BoIS under 2021 och blev snabbt en viktig del av laget, där han på 21 starter i Allsvenskan registrerades för 6 målgivande passningar.

– Jag blev väldigt väl mottagen i Varberg. Jag gillar verkligen både staden och klubben och känner stor tillgivenhet för alla, säger de Brito själv. 

Jocke Perssons kommentar.

– Vi är extremt tacksamma över att vi fått ha Jean i Varbergs BoIS under förra året och som kom hit stukad från Hammarby. Att vi kan sälja honom och göra en bra affär gör inte saken sämre. Tyvärr måste jag säga att det blev till Allsvenskan för jag är helt övertygad om att han hade tagit en ordinarie plats i vilket mittengäng som helst i Europa. Jean är absolut en av de bästa spelarna jag tränat och hundra procent toppkvalitét med både teknik och extrem fart, plus en grym vänsterfot. Vi kommer också sakna honom utanför plan då han är en fantastisk kille, sen får vi bara hoppas att "Peking" kan förädla och ge honom rätt typ av kärlek, säger manager Jocke Persson.

Varbergs BoIS tackar Jean och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.