Nytt tränarteam i damlaget

2021-11-16 08:00:00

Inför 2022 kommer BoIS duktiga F17-tjejer ta steget upp och bilda en gemensam träningsgrupp med damlaget. Nytt tränarteam blir Pär Munther, Anna Johansson, Dan Emilsson, Patrik Mårtensson och Veronika Johansson. Under 2022 kommer vi att spela i Div.3 Dam, ställa upp med ett U-lag i utvecklingsserien samt fortsätta med vår talangfabrik i den Nationella F17-serien där vi under 2021 gick hela vägen till SM-slutspel.


Pär Munther blir ansvarig tränare för gruppen. Han har en lång erfarenhet i Varbergs BoIS FC  och har de senaste åren tränat vårt F17-lag

– Det skall bli roligt att ta över damlaget, jag känner ju redan de flesta utav tjejerna och tror att vår ihopslagning kommer bli bra. Vi har ett antal äldre och rutinerade spelare och tillsammans med den stora kullen av 16-20 åriga spelare kan detta bli riktigt bra. Det viktiga är att vi jobbar långsiktigt och hållbart. Jag tror dessutom att det nya tränarteamet kring Dam/F17 kommer fungera kanon, säger Pär Munther själv. 

Vårt A-lag gjorde under 2021 en fantastisk säsong där man tillslut slutade på delad första plats efter 15 segrar på de 16 matcherna. Tyvärr hade Falkenberg bättre målskillnad och tog klivet upp i tvåan. Under 2022 kommer vi i Bois att fortsätta vårt långsiktiga arbete med att utveckla dam- och tjejfotbollen. Målsättningen är att även tjejerna skall kunna uppfylla sina fotbollsdrömmar på hemmaplan!

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.