På söndag är det äntligen hemmamatch igen då vi tar emot Malmö FF hemma på Varberg Energi Arena, avspark 17:30. Vi är väldigt glada över att återigen kunna öppna upp arenan till max sedan dess att restriktionerna hävts!

Nedan följer praktisk information kring matchen som du som besökare har nytta utav:

Köpa biljett
Biljetter köpes i förväg via varbergsbois.ebiljett.nu. På matchdagen säljer vi biljetter i anslutning till såväl hemma som bortaentré, men för att undvika långa köer uppmanar vi till förköp via webben, vilket också ger er lägre pris på biljetterna. 

Klicka här för att komma till biljettsidan


Parkering
Då det just nu finns begränsat med parkeringsplatser runt Varberg Energi Arena uppmanar vi er som kan att låta bilen stå hemma och ta er till matchen på annat vis. 

Inpassering
Entréerna öppnar klockan 16:30. Du kan ha din biljett utskriven eller i din mobiltelefon.

Betalning
Sedan 2020 är Varberg Energi Arena kontantfri under Varbergs BoIS hemmamatcher. Betalningar sker genom antingen betalkort eller Swish.

På läktaren
Arenan ser återigen ut precis så som ni lärt känna den under tidigare säsonger. Huvudläktaren (sektioner A-G) med sittplatser, Hemmastå på Östra läktaren samt runt planen och Bortastå i sydöstra hörnet. Till skillnad från sommarens matcher är arenan nu helt öppen igen och inte indelad i några zoner, förutom avgränsning mellan Hemma och Bortastå.

Kiosker och WC
Vi har flertalet kiosker öppna som serverar allt ifrån kaffe, fika, dryck, snacks, folköl och korv med bröd. WC finner ni bakom Huvudläktaren samt bakom kiosken vid Hemmastå.

Souvenirshops
Våra souvenirshops har öppet på arenan där ni kan handla de senaste supporterprylarna. Du kan redan nu kika igenom utbudet på vår webshop

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på info@boisfc.nu eller 0340-898 11

Vi ses på Varberg Energi Arena!

 

Den 1 oktober tillträdde Fredrik Wallin som Varbergs BoIS nya Försäljnings- och Marknadschef. Fredrik har en gedigen erfarenhet kring idrott och försäljning då han under närmre tio år arbetat inom elitfotbollen. Han är uppvuxen i Göteborg och bor numer i Kungsbacka tillsammans med sin familj.

– Det känns oerhört spännande och inspirerande att bli en del utav Varbergs BoIS. Jag hoppas kunna dela med mig av dom erfarenheter jag samlat på mig och att vi kan fortsätta att utveckla BoIS, säger Fredrik själv.

– Fredrik blir ett bra tillskott för oss, både som person och via de erfarenheter han har. Vår förhoppning är att klubben såväl som våra kommersiella intäkter skall lyfta, säger klubbchefen Dan Skogman.

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen till Varbergs BoIS!

På måndag 11 oktober kl 10:00 släpper vi biljetterna till våra två hemmamatcher efter landslagsuppehållet, Malmö FF den 24 oktober och Östersunds FK den 30 oktober.

Biljetterna köper ni genom vår biljettsida varbergsbois.ebiljett.nu eller på BoIS-kontoret (Mentorsvägen 12)

Vi ses på Varberg Energi Arena!

Varbergs BoIS FC FIFA Cover

2021-10-06 11:00:00

FIFA 22 släpptes nyligen och precis som förra året kan du spela som Varbergs BoIS. Som grädde på moset kan du även skriva ut en egen "cover" designad för din favoritförening. Du hittar även mobilbakgrunder och bakgrunder till din surfplatta.

Du kan ladda ner ditt eget exemplar via FIFA Club Packs

Från idag kan Hederskort och Säsongskortsinnehavare hämta sina säsongskort på BoIS-kontoret!


Öppet vardagar mellan 10:00-12:00 & 13:00-14:00

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.