Igår blev det storseger för damerna när de tog emot Snöstorp Nyhem på konstgräset på Varberg Energi Arena. 

I en väldigt blåsig match levererar tjejerna ännu en gång! 10-0 med flera olika målskyttar säger det mesta! Som tränare är det extra roligt att se laget utvecklas och leverera utifrån de idéer och tankar vi satt upp tillsammans vecka efter vecka! - Enander

För tillfället ligger man nu tvåa i Division 3 på samma poäng som Falkenbergs FF, som dock har bättre målskillnad. 

En match återstår innan serien summeras. Den matchen spelas nästa lördag kl.14.00 hemma på Varberg Energi Arenas konstgräsplan. I den matchen är det seger som gäller, sen får vi se hur långt det räcker och om det blir avancemang till Division 2.  

 

Damerna ångar på i toppen

2021-10-10 11:00:00

Elfte raka segern! Damerna ångar på och hänger på i toppen.

"Precis som förväntat bjuder Norvalla upp till bra kamp. Vår första halvlek är en av de bästa under hela säsongen och 3-0 är i underkant. Nu väntar en spännande säsongsavslutning där målsättningen om serieseger förhoppningsvis kan infrias!" - sägar Martin Enander

Tionde raka för damerna

2021-10-03 19:00:00

Tionde raka segern och en ny fin prestation av damerna som igår slog Hyltebruk med 3-0 på bortaplan!

"Samtliga spelare gav 100% i en match som vi på förhand visste skulle bli utmanade i att möta ett lågt försvarsspel. Bäst på plan var Hyltebruks målvakt" säger tränare Martin Enander.

Nästa helg väntar ny tuff match mot Norvalla! 

Varbergs BoIS damlag fortsätter vinna matcher, i helgen kom lagets åttonde raka seger när man bortaslog Ullareds IK med 2-1. Efter en fin första halvlek med mål från Meja Emilsson och Lisa Johnsson hade man med sig en tvåmålsledning i paus. I andra halvlek reducerade Ullared med fem minuter kvar, men BoIS lyckades hålla ut och säkra ännu en trepoängare. 

– Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff och bra match. Första halvlek är exemplarisk och tjejerna har bra fart och radar upp målchanserna. Ullared kämpar i 90 minuter och gör det spännande på slutet. Extra roligt att debutanten Meja Emilsson gör både mål och assist och blir matchens lirare, kommenterar huvudtränare Martin Enander.

I och med segern ligger BoIS delad etta i tabellen med Falkenbergs FF, som dock har bättre målskillnad. Bägge lagen har fem matcher kvar av säsongen, se tabellen och spelschemat i sin helhet här

Igår mötte damlaget Snöstorp Nyhem nere på Skedalahed. Matchen slutade med seger 0-4 och tre goa poäng i jakten på topplacering i Division 3.

Sjunde raka segern och ny nolla i insläppta mål! Vi gör en mycket fin första halvlek där Snöstorp knappt får låna bollen. I andra halvlek testar vi lite nytt och gör det på ett bra sätt, säger tränare Enander.

Viktigast idag var att många spelare skulle vara delaktiga i speluppbyggnaden och att vi fyllde på med spelare i straffområdet, fortsätter Enander.

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.