Vi är mitt i planerandet av fotbollssäsongen 2022 och inför kommande säsong så vill vi fortsätta utveckla och förstärka vår verksamhet. Vi söker därför tränare till vår akademi och ungdomsverksamheten på både pojk- och flicksidan. Roller som kan vara aktuella är allt från huvudtränare och assisterande till fys- och hjälptränare.

Är du tränare redan idag eller har varit, eller kanske precis lagt skorna på hyllan efter en spelarkarriär och önskar att utvecklas som ledare och instruktör i en stimulerande fotbollsförening som på väldigt kort tid tagit stora steg och önskar att fortsätta utvecklas så kanske Varbergs BoIS är rätt klubb för dig.

Vi söker dig med fotbollskunskap, men med framför allt ett stort engagemang som brinner för fotboll och att utvecklas samt är duktig på att jobba med ungdomar. Vi ser gärna att du spelat fotboll själv och att du har en god vana att jobba i team med spelarna i fokus.

Vårt mål med vår verksamhet är att kunna erbjuda en stimulerande och utvecklande miljö som kan ge spelarna den kunskap och feedback som krävs för att bli så bra möjligt. Det man får av att vara ungdomstränare i Varbergs BoIS är förmånen att jobba i en ödmjuk och ambitiös förening som vill framåt och möjligheten att träna ambitiösa och duktiga spelare. 

Vi söker även lagledare till 15-19-årslagen där man ingår som en viktig del av ett team och framförallt ansvarar för administrativa och materiella frågor.

I vissa av uppdragen så ingår ersättning.

 

Om något av detta låter intressant för dig, vänligen kontakta vår akademichef, Martin Skogman, på martin.skogman@boisfc.nu

F17 laddar för slutspurten

2021-08-31 14:00:00

Varbergs BoIS F17-lag har hittills stått för en imponerande säsong i F17 SM - Västra Götaland. Med åtta matcher avklarade leder man serien en poäng före tvåan Onsala BK. Helgens bortamatch mot tabelltrean Eskilsminne slutade dock 3-3 efter en sen kvittering från hemmalaget. 

– Eskilsminne kvitterade tyvärr i 89e minuten, men sett till hela matchen var det ett ganska rättvist resultat. Men vi leder fortfarande serien och har allt i egna händer inför slutspurten, kommenterar tränare Pär Munther. 

Härnäst väntar ett par veckors matchuppehåll innan man ger sig in slutskedet av säsongen och de sex sista omgångarna. 

– Laget har tagit stora kliv under året och har visat att vi håller för spel på nationell nivå. Vi jobbar mycket med att inte vara fega och stå och vänta på motståndarna, utan istället pressa högt upp i plan och få med många spelare i anfallsspelet, förklarar Munther.

Nästa match spelas söndag 19 september borta mot IFK Örby. På följande länk hittar ni aktuell tabell och spelschema.

 

Landslagsuppehåll brukar innebär tid för vila och återhämtning för de flesta spelarna i A-truppen. Montader Madjed och Oliver Alfonsi däremot har bägge två blivit uttagna till samlingar för P05 respektive P03 landslagen. För Madjed och 05-lagets del väntar dubbelmöte med Schweiz i Sollentuna 1 och 3 september. "Monte" var som bekant också uttagen till sommarens samling med samma lag. 

– Det känns bra att få fortsätta vara med och spela matcher, detta är de två sista landskamperna innan EM-kvalet så det gäller att prestera bra. Utöver matcherna mot Schweiz har vi givetvis träningar upptill både före och efter. Målet är att prestera så bra som möjligt och att vi skall vinna båda matcherna, sen hoppas jag även kunna göra mitt första mål i landslagssammanhang, säger Madjed själv.

För Oliver Alfonsis del är det debut i blågult, där det för P03 truppen väntar samma upplägg i form av dubbelmöte med Finland.

– Självklart känns det otroligt bra och stort att få representera vårt landslag. Samtidigt är det ett delmål på vägen som man nu uppnår och en otrolig möjlighet att visa upp mig. Det blir extra kul att möta just Finland med tanke på att jag har släkt därifrån. I truppen känner jag Casper Widell sedan tidigare från min tid i Helsingborgs IF, utöver det har jag väl bara mött några stycken men det skall bli kul att lära känna gruppen. Men jag åker dit för att prestera och göra bra ifrån mig och inte för att lära känna människor, säger Alfonsi.

Vi önskar killarna stort lycka till under sina landslagsuppdrag!

Varbergs BoIS har gjort klart med en ny huvudtränare för klubbens P19-lag till nästa säsong. Det är Ali Kraym som får uppdraget och han ansluter från sin senaste tjänst som tränare för Ullareds IK i Divison 2 Västra Götaland. Han är uppväxt i Falkenberg med Vinbergs IF som moderklubb och har även meriter från Rinia, Heberg och Böljan. Ali blir en del utav föreningen från och med januari 2022

– Jag har spenderat mina senaste sju säsonger i Ullared, först som spelare och sedan tränare. Först tränade jag flicklaget, sedan damlaget och nu är jag inne på mitt fjärde år som tränare för herrlaget i Division 2, berättar Ali.

Som Falkenbergs-kille har han bra koll på Varbergs BoIS som klubb.

– Man har bra koll runt omkring sig och BoIS har tagit jättekliv de senaste åren inom elitfotbollen och nu befinner man sig högst upp i seriesystemet, så det är klart man har koll på klubben. Det är väl inte förens de två senaste säsongerna som jag intresserat mig för svensk fotboll, men nu tycker jag det blir bättre och bättre och därmed roligare att kolla på, säger Ali själv.

Kontroll är något som symboliserar Alis tänk kring fotboll.

– Jag gillar kontroll och att styra matcherna och så klart önskar man att dominera matcherna genom intensitet och hög press. De flesta pratar om bollinnehav men för mig handlar det inte om bollinnehavet i sig, utan mer om att ha bollen och stå för en anfallsinriktad fotboll, kommenterar Ali.

Sportchef Martin Pringle:

– Ali är en tränare som vi lärt känna och haft en nära kontakt med under året då Varbergs BoIS har ett samarbetsavtal med Ullareds IK. Varbergs BoIS tittar redan nu på organisationen inför nästa år och när då möjligheten fanns att rekrytera en tränare som Ali Kraym så var det något som passade båda parter. Ali passar in i profilen som P19 tränare i Varbergs BoIS med den erfarenhet han besitter från Ullareds IK och framför allt att profilen passar in i Varbergs BoIS där vi vill ha en koppling till närområdet i Varberg och Halland.

Vi hälsar Ali varmt välkommen till Varbergs BoIS!

Måns Johnsson, målvakt i vårt P16 lag, är kallad till Riksläger för pojkar födda 06 på Bosön i slutet av juli. Måns kom till BoIS inför säsongen 2021 från Tofta.

Vi önskar Måns stort lycka till!

 

0 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.